Šlep služba

ŠLEP SLUŽBA RADIĆ

U NEVOLJI STE I POTREBNA VAM JE POMOĆ NA PUTU?

Obezbedite sebi profesionalnu šlep službu u najkraćem roku, bilo kada, bilo gde, po najpovoljnijim cenama.

Imajući u vidu Vaše neprijatnosti u momentu pozivanja, za našu šlep službu je imperativ da Vam u najkraćem roku obezbedi profesionalnu uslugu. Zato naša šlep služba radi efikasno, uz praktičnu logistiku i optimalnu komunikaciju, kako između članova tima, tako i sa Vama.

Bez obzira gde ste, bez obzira na vremenske uslove i doba dana, ili noći, naša šlep služba je opcija na koju uvek možete da računate!

Hvala na poverenju!


Kada se nađete u problemu sa vozilom, potrebna Vam je hitna asistencija. Bez obzira na vremenske uslove, nudimo Vam profesionalnu pomoć 24/7. To uključuje otklanjanje problema sa vozilom ili šlepovanje do najbližeg servisa.

Što je vozilo veće, to je i šlep rizičniji i teži. Šlep kombija se može izvršiti na više načina. U zavisnosti od toga koja je njegova težina, šlep kombija može se izvršiti pomoću vozila sa silazećim navozom, ili vučom četvorotočkaša.

Šlep lakog i teškog tereta je često potreban kako fizičkim licima tako i firmama. Šlep služba može uskočiti u pomoć u slučaju kvara ili havarije vozila, ali isto tako i prilikom transporta teško prenosivog tereta.